We zijn inmiddels alweer ruim 2 maanden op weg in 2024. Voor onze zusterorganisaties VvE Beheer Viridis Nederland BV en Jansen VvE Beheer BV betekent dat dat het “vergaderseizoen” is aangebroken. Onze VvE managers zullen de aankomende 2 tot 4 maanden veel avonden op pad zijn t.b.v. de jaarlijkse Vergaderingen van Eigenaren bij vele VvE’s.

Omdat we bij beide VvE organisaties gestaag groeien en we tijdig onze VvE managers willen opleiden, hebben we weer vacatures openstaan (zie verder op onze website), zodat we ook de groei  die we verwachten, met door ons opgeleide VvE managers op kunnen vangen en met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Daarnaast zijn we met onze zusterorganisatie Cavera Property Management BV, naast specialist in het opstellen van MJOP’s (MeerJaren OnderhoudsPlan) en DMJOP’s (Duurzaam MeerJaren OnderhoudsPlan) c.q. begeleiden groot/planmatig onderhoud, een verregaande samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Tsedaka Verduurzaming (Veenendaal) . Tsedaka is specialist in verduurzamingsprojecten voor bijvoorbeeld appartementencomplexen en heeft expertise in het gehele verduurzamings-traject: van technische voorbereiding tot het verkrijgen van subsidies en financiering van een dergelijk traject.

Op deze wijze zorgen wij ervoor dat wij binnen onze organisatie onze dienstverlening uitbreiden en de VvE’s volledig kunnen ontzorgen. Weer een mooie ontwikkeling van onze organisatie.

Terug naar overzicht