Wij mogen ons gelukkig prijzen met goede partners. Onze partners ondersteunen ons dagelijks werk en zorgen voor continuïteit voor onze organisatie.

 

Cavera Property Management BV

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met Cavera Property Management BV voor het opstellen van meerjaren onderhoudsplanning c.q. begroting (afgekort: MJOP, MJOB, MJO). Wij kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden voor scherpe tarieven. Het inkoopvoordeel is geheel voor uw vereniging.

 

Twinq VvE Software

Wij maken gebruik van het softwarepakket Twinq VvE Software. Twinq is marktleider en levert gespecialiseerde software aan beheerders. Hiermee heeft 24 uur per dag 7 dagen in de week inzicht in uw digitaal VvE dossier.

 

Consilium Total Care calamiteitendienst (Technisch beheer en Totaalpakket)

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten en schade. Voor de opvolging van calamiteiten is er een overeenkomst afgesloten met Consilium Total Care calamiteitendienst. Zij verzorgen de eerste bereddering en herstel van ernstige calamiteiten en schades. Consilium Total Care heeft landelijk dekking en zij kunnen schades integraal tussen opstalverzekering van de vereniging en uw inboedelverzekering oppakken.

 

Nederland VvE

Als bestuurder of lid bent u niet dagelijks bezig met uw VvE. Mogelijk bent u niet goed op de hoogte van alle wet -en regelgeving en bent u weleens op zoek naar goede informatie. Deze informatie kunt u niet terugvinden op onze website, want schoenmaker blijf bij je leest.  Wij beheren VvE’s en dat is onze focus en zijn geen wikipedia. Nederlandvve.nl is uitgebreide site voor alle VvE Informatie.

 

Vastgoedmanagement Nederland

Wij zijn lid van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL). VGM NL is de grootste branchevereniging voor vastgoed en VvE beheerders. Aangesloten VvE Beheerders hebben een gedragscode ondertekend om alle belangenverstrengeling te voorkomen. Daarnaast dienen aangesloten VvE beheerder diverse verklaringen omtrent goed gedrag (VOG verklaring) te overleggen. Kortom nog een belangrijke waarborg voor een betrouwbare partner in het beheren van uw vereniging.