Indien uw vereniging het beheerpakket Technisch beheer of het Totaal beheer heeft afgenomen, dan kunt u bij ons een reparatieverzoek melden. U leest hieronder hoe u dit kunt doen.

 

Spoedeisende reparatieverzoeken (24/7 bereikbaar)

Voor spoedeisende reparatieverzoeken, calamiteiten of schades kunt u ons bereiken op ons speciale  telefoonnummer (085) 13 05 401.

 

Niet spoedeisende reparatieverzoeken

Voor niet-spoedeisende reparatieverzoeken kunt u ons op verschillende manieren bereiken.

Bij het gebruik van e-mail of ‘Mijn Viridis’ wordt u vriendelijk verzocht uw reparatieverzoek te ondersteunen met foto’s en vergeet niet uw bereikbaarheidsgegevens te vermelden.

 

Opstalschade

Schade aan de opstal, dan kunt u dit aan ons doorgeven via ons e-mailadres schade@viridisvve.nl Voor het in behandeling kunnen nemen van de schade dient u een aantal documenten en bestanden aan ons te leveren.

  • Ingevuld schadeformulier, waaronder een duidelijk vermelding van de oorzaak. Het schadeformulier is te downloaden via ‘Mijn Viridis
  • Foto’s van de schade
  • In het geval van diefstal of vandalisme een aangifte bij de politie
  • Herstelofferte voor het verhelpen van de schade.

Indien het een gedekt evenement betreft, dan zal de verzekering de gemelde schade verder in behandeling nemen.

 

Glasschade

In het geval dat de VvE is verzekerd via Raetsheren van Orden dan kan glasschade rechtstreekt gemeld worden bij de glaslijn. Het telefoonnummer van de Glaslijn is 0900 – 20 40 444.