Ruud

VvE uit Rotterdam

‘Echt een voortreffelijke partner voor onze VvE.’

Referentie en review Ruud uit Rotterdam: Onze VvE heeft het bestuur in eigen beheer. Ondanks dat sommige eigenaren al jarenlang bestuurslid zijn. Blijkt steeds weer dat juiste informatie moeilijk te achterhalen of bij te houden is. Bijvoorbeeld door veranderende regelgeving,

VvE Beheer Viridis verzorgt voor ons het administratief beheer, uiteraard vlekkeloos. Maar meer nog zijn ze een actieve en betrokken partner die ons waar nodig ondersteunt. Het mooie daarbij is dat ze dit ook uit eigen beweging doen en als we een vraag hebben komen zij vaak dezelfde dag nog met een antwoord.

De beheerder Viridis is gespecialiseerd in VvE’s en ze hebben er dus een enorme brok kennis in huis. Ook prettig is dat we ons zelden zorgen maken of zaken die we aan Viridis vragen wel in ons pakket zitten: de ondersteuning die Viridis biedt is vooral heel breed. Eén van de beste kwaliteiten is dat ze echt goed naar ons luisteren en met ons meedenken, om daarna alles te doen om ons te helpen zaken te realiseren.

 

De conclusie is dan ook dat Viridis echt een voortreffelijke partner is voor onze VvE.

 

Terug naar overzicht