Ben jij die flexibele VvE/Vastgoedmanager die wij zoeken? Reageer dan en neem contact met ons op.

Wij zijn voor onze bedrijven: Cavera Property Management BV/ VvE Beheer Viridis Nederland BV/ Jansen VvE Beheer BV op zoek naar energieke, flexibele, communicatief vaardige en initiatiefrijke collega’s.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het midden van Nederland (grofweg liggend tussen noordelijk de lijn Beverwijk, Almere en Zwolle en zuidelijk Nijmegen, Tiel en Dordrecht). Werkzaamheden zullen grotendeels vanuit huis verricht kunnen worden. Veel van onze werkzaamheden verrichten wij digitaal, hebben alles in de cloud staan om de werkzaamheden te verrichten. Dit betekent dat wij je de benodigde apparatuur etc. voor thuiswerken ter beschikking zullen gaan stellen. Uiteraard treffen onze collega’s elkaar minimaal 1 ( veelal meerdere malen) x wekelijks op een van onze kantoren in Almere of Rheden.

De werkzaamheden bestaan met name uit financieel/administratieve werkzaamheden t.b.v. VvE administraties, behandelen van dagelijkse email en telefoontjes van klanten en voorbereiden/organiseren/verslaglegging van de jaarlijkse Vergadering van Eigenaren c.q. groot/planmatig onderhoud.

Uiteraard zullen wij je intern op- c.q. begeleiden met de diverse specifieke werkzaamheden. Dus wees niet bevreesd om te reageren als je bijvoorbeeld op technisch of financieel/administratief vlak niet zo’n ster bent of daar in het geheel geen ervaring in hebt.

Wij bieden je zeer nette en complete arbeidsvoorwaarden, een salaris dat minimaal marktconform genoemd mag worden (uiteraard naar gelang ervaring e.d.), toekomst- en groeimogelijkheden en gelegenheid je ambities tot uiting te laten komen.

Je kunt via een reactie/mail op info@caverabv.nl of telefonisch 06-82131033 (Raymond Damen) je interesse tonen. Wij (Ron van Bommel en Raymond Damen) horen graag van je.

Terug naar overzicht