Terugblik 2020

Een jaar dat normaal begon, maar grotendeels voor de VvE’s in het teken van Corona gestaan heeft.
Viridis VvE Beheer is van het begin af aan (direct na de eerste persconferentie van onze minister president in maart 2020) gestart met het onderzoeken en ontwikkelen van de digitale vergadermogelijkheden. Hoe gaan we digitaal vergaderen; welke videoverbinding gaan we gebruiken; gaan we toch zonder ondersteuning videoverbinding vergaderen; de voorbereiding van een vergadering zonder videoverbinding…hoe richten we dat in etc.etc.. Allemaal vragen waar je voor dit jaar  nooit over nagedacht hebt. Daarnaast is een digitale ALV niet direct geschikt voor iedere VvE en blijven ook wij liever fysiek vergaderen. Maar uiteindelijk heeft de digitale wijze van vergaderen wel de mogelijkheid geboden aan het overgrote deel van de bij ons in beheer zijnde VvE’s om besluiten te kunnen nemen over bijvoorbeeld de jaarcijfers e.d.
Voor besluiten m.b.t. groot/planmatig onderhoud en de impact dat dit bij enkele VvE’s heeft, hebben wij bij enkele VvE besloten om hier het liefst te wachten tot fysiek vergaderen weer mag, zodat alle voors en tegens goed bediscussieerd kan worden.
Ondanks Corona hebben we toch bij meerdere VvE’s toch ook planmatige werkzaamheden kunnen verrichten, uiteraard de maatregelen in acht houdend.

Wij hopen dat met de komst van het vaccin het jaar 2021 er toch beter uit gaat zien. Misschien niet direct en zal wellicht zeker in het eerste halfjaar het digitaal vergaderen nog meer regel dan uitzondering zijn, uiteindelijk hopen we weer op het “oude” normaal qua contacten en vergaderen.

Bereikbaarheid feestdagen

Vanwege de feestdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar tot 04 januari 2020.

Indien u technische klachten heeft, welke niet spoedeisend van aard zijn, kunt u dit als volgt melden:
via Mijn Viridis (digitaal via onze website en met behulp van uw persoonlijke login gegevens);
via een mail aan: klacht@viridisvve.nl

Voor spoedeisende technische storingen c.q. calamiteiten (niet zijnde liftstoringen, hiervoor belt u het storingsnummer dat in/op de lift vermeld staat), kunt ten alle tijde gedurende deze periode het storings-/calamiteitennummer bellen.

Ondanks de vreemde periode en beperkingen momenteel, willen wij u prettige feestdagen en een goed maar vooral gezond 2021 toewensen!

Terug naar overzicht